J&M Måleri Göteborg AB

Microcement Göteborg

Din målerifirma för Invändigt måleri Utvändigt måleri Tapetsering Microcement Färgat spackel

Välkommen till J&M Måleri Göteborg AB när du behöver professionell hjälp med microcement. Vi är ett erfaret måleriteam med över 30 år i branschen. Sedan starten i juli 2022 har vi strävat efter att leverera högkvalitativa måleriarbeten och utmärkt kundservice till både privatpersoner och företag i Göteborg med omnejd. Hos oss kan du förvänta dig noggrant utförda projekt och personlig service från start till mål. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att varje projekt utförs enligt deras önskemål och förväntningar.

Kontakta oss redan idag för din personliga målerihjälp!

VILKA vi är

J&M Måleri Göteborg AB är ett måleribolag som drivs av oss, Jonatan och Martin. Med mer än 30 års samlad erfarenhet inom måleribranschen och ett brett spektrum av arbetskompetens, grundade vi företaget i juli 2022. Vårt mål är att alltid erbjuda den bästa kundservicen och leverera hantverksmässiga resultat av högsta kvalitet.

Microcement Göteborg

Vad vi gör

Vi erbjuder en omfattande tjänsteportfölj inom måleri och renovering. Vi utför både invändiga och utvändiga måleriarbeten, tapetsering, målerikonsultation, färgat spackel samt mindre måleriprojekt och microcement. Vi har även ett starkt nätverk av underentreprenörer inom bygg, kakel, el, dekorativmålning och taktvätt.

Microcement Göteborg

TJÄNSTER inom måleri

Microcement Göteborg

Husmålning

Vi erbjuder professionell husmålning som förnyar och skyddar ditt hus exteriör. Med högkvalitativa färger och noggrant utförande säkerställer vi ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat som förhöjer värdet och utseendet på ditt hem.

Tapetsering

Vår tapetseringstjänst ger ditt hem ett nytt utseende med precision och stil. Vi hjälper dig att välja rätt tapeter och ser till att de appliceras felfritt, vilket ger rummet en fräsch och uppdaterad känsla.

Måleri invändigt

Invändig målning kan förvandla ditt inomhusutrymme. Vi erbjuder professionell måleri invändigt som förbättrar estetiken och känslan i dina rum, med noggrannhet och användning av högkvalitativa färger för ett långvarigt resultat.

Fönstermålning

Vår fönstermålning skyddar och förskönar dina fönster. Genom noggrann förberedelse och målning säkerställer vi att dina fönster ser nya ut och står emot väder och vind, vilket förlänger deras livslängd.

Microcement

Microcement är en modern och hållbar lösning för att skapa stilrena ytor. Vi applicerar microcement med precision för att ge dina väggar och golv en elegant, sömlös finish som är både estetiskt tilltalande och lätt att underhålla.

Färgat spackel

Färgat spackel (KC14 Detale) ger dina väggar en unik och personlig touch. Vi erbjuder professionell applicering av färgat spackel som ger en jämn och hållbar yta, perfekt för att skapa en modern och sofistikerad atmosfär i ditt hem eller kontor.

Box 2131, 403 13 Göteborg

Jonathan 076-941 60 25
Martin 073-502 75 51

Microcement Göteborg